Transport och industri

Förstklassig kollektion av arbetskläder

”In Motion” är en kollektion av arbetskläder från Berendsen Workwear som kanske framförallt kan anses som exemplariska för arbetare inom olika avdelningar av fordonsindustrin. Kollektionen lämpar sig dock även utmärkt för all närliggande eller liknande industri eller verksamhet såsom distribution, tillverkning eller lager. Utgångpunkten vid framtagandet och utvecklingen av arbetsklädskollektionen In Motion var att skapa en kollektion arbetskläder som förutom dess praktiska och skyddande egenskaper också uppfyllde önskemål om lätthet, ledighet och frihet.

Plaggen inom In Motion-kollektionen är utformade för att maximera bekvämligheten för bäraren och är också designade utefter en ”sportigare look” och stil. In Motion-plaggen är sköna, följsamma och har en perfekt passform. In Motion innefattar även, likt Berendsen Workwears standardkollektion för verkstad och industri ”900”, en mångfald av valmöjligheter vad gäller typ av arbetskläder samt preferenser kring modell och färgval.

In Motion utgör kort och gott en litet modernare och lite sportigare kollektion av arbetskläder som ändock tillverkats av material av högsta kvalitet och certifiering. Standardmaterialet i plaggen består i en oerhört slitstark blandning av polyester och bomull. Kollektion finns tillgänglig i storlekar från XS och hela vägen upp till 3XL, samt självfallet också i både dam- och herrmodeller.

Mer information om arbetskläder inom kollektionen In Motion finner du lättats på Berendsen egen hemsida, Berendsen.se.

Intuitiva plastbackar

Vi på MoveTech har hittat lösningen!

En utav de mest intuitiva produkterna som vi har lanserat på marknaden är den vikbara backen. En produkt som inkorporerar an del smarta funktioner så som möjligheten att kunna vika upp backen samt vika ihop den vid returtransporter. Möjligheten att kunna vika ihop backen leder till en del sparande av utrymme både vid returtransport av backar från kunder och vid staplande av tomma backar hos leverantörer. Noggrant valt och väl anpassat material gör att backarna är lätta, kostnadseffektiva med en minimalt negativ inverkan på miljön.

Vi har också kompletterat detta sortiment med en variant av vikbar back dock med lock. Locket är speciellt utformat för att kunna skydda fraktade eller lagrade varor mot skador, damm, mm. Locket har skapats i två delar, med en passande form som ger möjligheten att kunna stapla vikbara backarna på varandra utan risk för skador på fraktad produkt eller att staplade backar välter. Möjligheten finns att man kan öppna halva locket medan den andra halvan fortfarande är stängt. Handtagen på båda sidor är inbyggda och ergonomisk utformade så att backen hanteras lätt och smidigt. Handtaget hjälper också till för att kunna vika upp eller vika ihop backen vid behov. Användningsområden kan vara allt från livsmedelshandeln till industrin eller flera andra branscher.