Hantverkare

Isolera din husgrund på rätt sätt

Vid kyla och drag i din husgrund kan det vara en god idé att fundera på att isolera husgrunden.
Med Icopals produkter får du bra och pålitliga resultat som ger dig en sänkt energiförbrukning tack vare isoleringen.

Kontakta någon av alla deras återförsäljare för att få veta mer eller för att få hjälp med din isolering!

Vi hjälper dig att isolera tak och väggar

Du upptäcker att trots att det är mitt i vintern och det har snöat flera centimeter så är dit hustak helt rent från snö, jämfört med grannens tak som har ett tjockt lager med snö på sitt.
Varför det tror du??
Med stor sannolikhet beror det på dålig isolering av tak och bjälklagen på din vind, som i sin tur resulterar i att all värme går rakt ut och smälter bort snön från ditt tak.
Det löser du lätt genom att isolera ditt tak och din vind med hjälp av lösullsisolering, även kallat sprutisolering i vissa fall. Ett smidigt sätt att ge dig ett fullgott skydd mot kylan.

Allt som görs är att sätta upp en typ av täckplast över hela takets bjälkar och sedan fylla på med lösull innanför den. På så sätt får du en bra isolering mot kylan på ett snabbt och enkelt sätt.

Isolering i tak

Vi dränerar ditt hus i Stockholm

Behöver du hjälp med att renovera ditt badrum eller byta stammar i ditt badrum? Då har du nu kommit till rätt sajt då vi har mycket förmånliga priser för dessa ändamål. Vi har proffsig och kunnig personal med stor yrkesstolthet. Ska du dränera, då är vi specialister på dränering, fuktutredningar och fuktskydd. Vi kan allt inom dessa områden. Hos oss är du trygg och kan släppa över allt till oss för att få tid över till annat. Läs mer på vår sajt där vi ger mer information om våra tjänster. På vår sajt kan du även enkelt ta kontakt med oss via vårt kontaktformulär. Skriv ner ditt ärende och vi kontatkar dig så smart vi har fått ditt mail, välkommen som kund hos oss!

Isolerproffs i Stockholm & Uppsala

Anlita oss på FEAB-ABIS Isolerproffs och var säker på att få din tilläggsisolering väl utförd.
Vi har arbetat med både små och storskaliga isoleringsuppdrag i över 30 år och har samlat på oss stora kunskaper inom området. Läs mer