Hus & hem

Isolera din husgrund på rätt sätt

Vid kyla och drag i din husgrund kan det vara en god idé att fundera på att isolera husgrunden.
Med Icopals produkter får du bra och pålitliga resultat som ger dig en sänkt energiförbrukning tack vare isoleringen.

Kontakta någon av alla deras återförsäljare för att få veta mer eller för att få hjälp med din isolering!

Genomtänkt formgivna möbler som står sig i alla miljöer

Vare sig du söker nya väl passande, snygga och samtidigt fullt funktionella möbler till hemmet eller företaget, eller om det kanske är något specifikt till badrummet du letar efter eller till hallen, matplatsen, sovrummet, till vardagsrummet, till arbetsrummet eller kanske bara något att uppfylla en praktiskt men samtidigt utsökt prydlig förvaringslösning, då bör du omedelbart se till att lägga Norrgavels utbud av möblemang på minnet.
 
Norrgavel prioriterar nämligen alltid bekvämlighet och tydlighet i sitt uttömmande sortiment av möbler och ger samtidigt stort utrymme i sin kontinuerliga produktutveckling till slutprodukter härrörande direkta önskemål av hängivna kunder. Resultatet av detta tillvägagångssätt ger möbler att både trivas i och med.
 
Inred ditt hem med möbler av utomordentlig kvalitet, inred ditt hem med möbler som håller och står sig i generationer, inred ditt hem med möbler formgivna genom sprudlande och nostalgisk inspiration av svensk natur och landsbygd, och förvissa dig samtidigt om Norrgavels tydliga vision om att genom hela produktionen noggrant värna om natur och miljö.
 
Norrgavel är bland annat engagerade i, och stödjer aktivt, biståndsorganisationen Vi-skogen som ämnar bekämpa fattigdom genom att plantera träd som därigenom, bland annat, återupplivar annars livlösa jordåkrar och ger människor i främst östra Afrika tryggare förutsättningar för närande försörjning. Norrgavel innehar även Svanens miljömärkning för sitt detaljstyrda miljövänlighetsjämkande arbete.

Vi hjälper dig att isolera tak och väggar

Du upptäcker att trots att det är mitt i vintern och det har snöat flera centimeter så är dit hustak helt rent från snö, jämfört med grannens tak som har ett tjockt lager med snö på sitt.
Varför det tror du??
Med stor sannolikhet beror det på dålig isolering av tak och bjälklagen på din vind, som i sin tur resulterar i att all värme går rakt ut och smälter bort snön från ditt tak.
Det löser du lätt genom att isolera ditt tak och din vind med hjälp av lösullsisolering, även kallat sprutisolering i vissa fall. Ett smidigt sätt att ge dig ett fullgott skydd mot kylan.

Allt som görs är att sätta upp en typ av täckplast över hela takets bjälkar och sedan fylla på med lösull innanför den. På så sätt får du en bra isolering mot kylan på ett snabbt och enkelt sätt.

Isolering i tak

Vi dränerar ditt hus i Stockholm

Behöver du hjälp med att renovera ditt badrum eller byta stammar i ditt badrum? Då har du nu kommit till rätt sajt då vi har mycket förmånliga priser för dessa ändamål. Vi har proffsig och kunnig personal med stor yrkesstolthet. Ska du dränera, då är vi specialister på dränering, fuktutredningar och fuktskydd. Vi kan allt inom dessa områden. Hos oss är du trygg och kan släppa över allt till oss för att få tid över till annat. Läs mer på vår sajt där vi ger mer information om våra tjänster. På vår sajt kan du även enkelt ta kontakt med oss via vårt kontaktformulär. Skriv ner ditt ärende och vi kontatkar dig så smart vi har fått ditt mail, välkommen som kund hos oss!

Helhetsleverantör för din trädgård

Välkommen till Jabo! Vi utvecklar och marknadsför träprodukter för inne och utemiljö till gör det själv marknaden. Vi har produkter som stugor, förråd, carportar, trädgårdsinredning m.m. Alla våra produkter har mycket bra kvalitet och bra priser och du på vår sajt hitta alla bygghandelskedjor vi har våra produkter.
Vi startade 1961 i Tranemo och då tillverkade vi träull men eftersom fabriken brann ner 1969 så byggdes detta företag som specialiserar sig på trädgårdsprodukter och panel.

Se vårt sortiment här.

Läs mer

Kvalitetssymaskiner till låga priser

Har du länge funderat över vilken symaskin du ska ha? Vi har maskinen för dig och för pris som du kommer att storkna över. Vet du inte vad du vill ha och vad du behöver för så hjälper vi självklart dig till det ultimata perfekta köpet.  Saker som strykjärn och alla tillbehör till din sömnad finns hos oss till mycket bra priser. Vi har dom tillbehör du behöver för din sömnad.

Läs mer

Isolerproffs i Stockholm & Uppsala

Anlita oss på FEAB-ABIS Isolerproffs och var säker på att få din tilläggsisolering väl utförd.
Vi har arbetat med både små och storskaliga isoleringsuppdrag i över 30 år och har samlat på oss stora kunskaper inom området. Läs mer

Andrahand.se hittar lyan åt dig

Vi har i många år jobbat med och förbättrat vår onlinetjänst för att hitta bra andrahandslägenheter år er kunder. Att surfa runt är gratis, att bli medlem är gratis för att se kontaktuppgifter till de som hyr ut. Läs mer