Genomtänkt formgivna möbler som står sig i alla miljöer

Vare sig du söker nya väl passande, snygga och samtidigt fullt funktionella möbler till hemmet eller företaget, eller om det kanske är något specifikt till badrummet du letar efter eller till hallen, matplatsen, sovrummet, till vardagsrummet, till arbetsrummet eller kanske bara något att uppfylla en praktiskt men samtidigt utsökt prydlig förvaringslösning, då bör du omedelbart se till att lägga Norrgavels utbud av möblemang på minnet.
 
Norrgavel prioriterar nämligen alltid bekvämlighet och tydlighet i sitt uttömmande sortiment av möbler och ger samtidigt stort utrymme i sin kontinuerliga produktutveckling till slutprodukter härrörande direkta önskemål av hängivna kunder. Resultatet av detta tillvägagångssätt ger möbler att både trivas i och med.
 
Inred ditt hem med möbler av utomordentlig kvalitet, inred ditt hem med möbler som håller och står sig i generationer, inred ditt hem med möbler formgivna genom sprudlande och nostalgisk inspiration av svensk natur och landsbygd, och förvissa dig samtidigt om Norrgavels tydliga vision om att genom hela produktionen noggrant värna om natur och miljö.
 
Norrgavel är bland annat engagerade i, och stödjer aktivt, biståndsorganisationen Vi-skogen som ämnar bekämpa fattigdom genom att plantera träd som därigenom, bland annat, återupplivar annars livlösa jordåkrar och ger människor i främst östra Afrika tryggare förutsättningar för närande försörjning. Norrgavel innehar även Svanens miljömärkning för sitt detaljstyrda miljövänlighetsjämkande arbete.