Förstklassig kollektion av arbetskläder

”In Motion” är en kollektion av arbetskläder från Berendsen Workwear som kanske framförallt kan anses som exemplariska för arbetare inom olika avdelningar av fordonsindustrin. Kollektionen lämpar sig dock även utmärkt för all närliggande eller liknande industri eller verksamhet såsom distribution, tillverkning eller lager. Utgångpunkten vid framtagandet och utvecklingen av arbetsklädskollektionen In Motion var att skapa en kollektion arbetskläder som förutom dess praktiska och skyddande egenskaper också uppfyllde önskemål om lätthet, ledighet och frihet.

Plaggen inom In Motion-kollektionen är utformade för att maximera bekvämligheten för bäraren och är också designade utefter en ”sportigare look” och stil. In Motion-plaggen är sköna, följsamma och har en perfekt passform. In Motion innefattar även, likt Berendsen Workwears standardkollektion för verkstad och industri ”900”, en mångfald av valmöjligheter vad gäller typ av arbetskläder samt preferenser kring modell och färgval.

In Motion utgör kort och gott en litet modernare och lite sportigare kollektion av arbetskläder som ändock tillverkats av material av högsta kvalitet och certifiering. Standardmaterialet i plaggen består i en oerhört slitstark blandning av polyester och bomull. Kollektion finns tillgänglig i storlekar från XS och hela vägen upp till 3XL, samt självfallet också i både dam- och herrmodeller.

Mer information om arbetskläder inom kollektionen In Motion finner du lättats på Berendsen egen hemsida, Berendsen.se.